X 
Eurovision stiri: 525
Cazul Filat stiri: 350
Transnistria stiri: 1433
Preşedintele stiri: 4022

Streleț va avea o întrevedere cu Ponta, în timpul apropiat

13 aug. 2015,, 14:42   Politică
3019 1

Streleț va avea o întrevedere cu Ponta, în timpul apropiat
Foto : vesti.md

Premierul Valeriu Streleț a avut astăzi o discuţie telefonică cu omologul român, Victor Ponta. Dialogul a vizat aprofundarea și diversificarea colaborării bilaterale dintre Republica Moldova şi România, procesul de integrare europeană a țării noastre și realizarea proiectelor energetice comune, notează NOI.md.

Prim-ministrul român l-a asigurat pe Valeriu Streleț de toată susținerea Guvernului de la București în realizarea reformelor și implementarea Acordului de asociere. Au vorbit și despre necesitatea finalizării etapelor de interconectare a Republicii Moldova la piața energetică europeană.

Cei doi premieri au convenit asupra unei întrevederi bilaterale, în cel mai apropiat timp. Ultima vizită la Chișinău a prim-ministrului român Victor Ponta a avut loc în luna mai a acestui an.

Pe parcursul anului 2014, România a devenit principalul partener comercial al țării noastre. Anul trecut, România a alocat Republicii Moldova, pentru proiecte de asistență, 70,3 milioane de dolari, fiind a treia în topul țărilor donatoare, după SUA și UE.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?