X 
Eurovision stiri: 514
Cazul Filat stiri: 354
Transnistria stiri: 1384
Preşedintele stiri: 4004

Dodon către Streleț: O să vă sacrifice ca și pe Gaburici

30 iul. 2015,, 16:36   Politică
5419 4

Dodon către Streleț: O să vă sacrifice ca și pe Gaburici
Foto : infoprut.ro

Liderul socialiștilor, Igor Dodon, a reiterat astăzi că fracțiunea sa nu va vota pentru învestirea Guvernului Streleț. Acesta se arată convins că durata noului executiv se va limita la cîteva luni, pînă la finele anului, și va avea aceeași soartă ca și executivul condus de Chiril Gaburici, notează NOI.md.

„Guvernul pe care îl veți numi astăzi este doar reparația cosmetică a Titanicului care se duce la fund. O să vă sacrifice ca și pe Gaburici, doar că veți ieși cu dosare penale, fără onoare, fără mandat de deputat și fără imunitate parlamentară”, a precizat Dodon.

Politicianul i-a acuzat din nou pe liderii PLDM, PD și PL de faptul că urmăresc interesele de partid, în detrimentul celor naționale.

„Cîteva săptămîni v-ați tras unul pe altul de cravată – al cui să fie Ministerul Transportului sau alt minister. Ați uitat de toate promisiunile. Mihai Ghimpu, care aici a făcut valuri în pahar și cerea miliardul înapoi, acum face parte din această coaliție. I-a trebuit doar ca Chirtoacă să devină primar. Cărui deștept din PLDM și PD i-a venit în cap ideea să dea Ministerul Educației unioniștilor?”, a întrebat Dodon.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?