X 
Transnistria stiri: 1435
Preşedintele stiri: 4038

Flota rusă demonstrează incapacitate de luptă (VIDEO)

28 iul. 2015,, 17:50   Externe
7770 19

Foto: infobiz.md

Marina rusă şi-a demonstrat incapacitatea de luptă. Paradele militare navale organizate de Ziua Marinei, pentru a demonstra puterea militară a FR, care au avut loc astăzi în diferite părți ale Rusiei, inclusiv în Crimeea, nu au mers prea bine, informează nr2.ru.

Nu au dovedit utilizatorii rețelelor sociale să discute despre incidentul de la Sevastopol, cînd una dintre rachete, în loc să lovească ținta, s-a dezintegrat în bucăți, că a venit o știre similară din Baltiisk (regiunea Kaliningrad). Acolo, în timpul paradei navale de Ziua Marinei, racheta pur și simplu nu a decolat. Incidentul nefericit a avut loc sub ochii comandantului-șef - Președintele Rusiei, Vladimir Putin, care a urmărit parada navelor în Marea Baltică și a rostit un discurs de salut
În faţa echipajului fregatei "Admiral Gorşkov".

În special, Putin a declarat că Rusia este o mare putere navală, iar "Marina asigură cu succes apărarea țării, protejează interesele ei naționale".

Cu toate acestea, pe înregistrarea video se poate vedea că pe nava care trece în dreptu lui Putin se deschid lansatoarele de rachete, dar lansarea nu se produce. Președintele rus, vădit stînjenit se uită nervos la vicepremierul Dmitri Rogozin, care stă alături.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?