Transnistria stiri: 1426
Eurovision stiri: 511

Focuri de armă într-un local din sectorul Botanica

8 iul. 2015,, 09:15   Societate
3944 0

Foto: obozrevatel.com

(UPDATE 08:45)"Arma este de model CZ75 Compact. Cartuşul se afla deja în camera încărcătorului, individul astfel fiind gata să tragă. Persoana a fost transportată la spital după ce a fost rănită de poliţişti pentru neconformare. În timpul altercaţiilor, paza a fost nevoită să aplice gaze lacrimogene. Poliţistul care a tras este în funcţie de Căpitan şi lucrează în MAI din 2002", a explicat şeful serviciului de presă al Direcţiei Municipale a Poliţiei, Adrian Jovmir.

"Poliţia a activat în limitele legii, în acest caz. Cetăţenilor care poartă arme în zone de agrement trebuie impuse anumite restricţii. Trebuie să fie făcute schimbări în legislaţie. În ultimii ani s-a sfidat autoritatea poliţistului şi mulţi cetăţeni sunt obraznici în această privinţă", a precizat fost viceministru al Afacerilor Interne, Ghenadie Cosovan.

"La faţa locului un grup de tineri petrecăreţi s-au luat la bătaie cu reprezentanţii unui serviciu particular de pază. Când a venit poliţia, unul dintre tineri a plecat spre maşina sa de lux de model BMW de unde a luat un pistol. Întorcându-se înapoi, acesta a îndreptat arma spre poliţişti. Fiind agresiv şi în stare de ebrietate, poliţiştii nu au riscat şi l-au rănit în picior după ce nu s-a conformat unui foc de avertizare. Tânărul are peste 25 de ani. Procurorii vor stabili ce pedeapsă va primi suspectul", a spus şef interimar al Inspectoratului General de Poliţie Gheorghe Cavcaliuc.

"Am mai avut sesizări din partea unor persoane că în acest local se întâmplă deseori lucruri neplăcute", a adăugat Cavcaliuc.

Potrivit serviciului de presă al Inspectoratului General al Poliţiei, incidentul s-a întîmplat la ora 7:00. Un echipaj al poliţiei a fost solicitat pentru a documenta un caz de furt care s-a întîmplat în localul dat.

Potrivit informaţiilor trimise redacţiei de un cititor Publika.md, totul s-a întîmplat într-un local de pe strada Cuza Vodă. Zona a fost încercuită, iar la faţa locului sînt cel puţin 15 poliţişti.

Focuri de armă au fost trase în această dimineaţă pe terasa unui local din sectorul Botanica al Capitalei. O persoană a fost rănită la picior şi este internată la Spitalul de Urgenţă.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

La ce etnie vă atribuiți?