X 
Transnistria stiri: 1424
Eurovision stiri: 508
Preşedintele stiri: 4002

Chirtoacă: Construcția este neautorizată și urmează să fie demontată

7 iul. 2015,, 12:45   Societate
5531 0

Chirtoacă: Construcția este neautorizată și urmează să fie demontată
Foto : noi.md

În urma apariției unei terase neautorizate în centrul capitalei, chișinăuienii s-au arătat total nemulțumiți de acest lucru și au cerut autosesizarea primarului general, notează NOI.md.

În condițiile în care în capitală terasele apar ca ciupercile după ploaie, locuitorii Chișinăului încearcă să lupte cu acest fenomen prin mijloacele disponibile. Astfel, pe internet au apărut un șir de fotografii postate de internauții nemulțumiți. La scurt timp, primarul general, pe pagina sa de Facebook, a postat un mesaj în care menționează că această construcție este neautorizată și în decurs de 24 de ore va fi demontată.

„Construcția este neautorizată. Vicepretorul sectorului Buiucani Vasile Mistreanu a fost la fața locului și a constatat faptele. Proprietarului i s-a comunicat că are 24 de ore la dispoziție pentru demontarea terasei, în caz contrar va fi demolată de serviciile Primăriei miercuri dimineață. Unii nicidecum nu înțeleg că terasa pe trotuar înseamnă amplasarea de mese și scaune, dar fără așa tip de construcții, astfel încît să le fie ușor și pietonilor să treacă”, a menționat edilul.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?