X 
Transnistria stiri: 1438
Preşedintele stiri: 4042

Voronin: Încercînd să scape de niște mafioți, poporul îi alege pe alții și mai deocheați (VIDEO)

17 iun. 2015,, 11:47   Politică
8055 19

Voronin: Încercînd să scape de niște mafioți, poporul îi alege pe alții și mai deocheați
Foto: noi.md

Liderul Partidului Comuniștilor apreciază drept pozitiv rezultatul obținut de formațiunea sa la alegerile din 14 iunie, în condițiile în care „țara este capturată de criminali”. Liderul PCRM a anunțat că nu-l va susține pe niciunul dintre cei doi candidați la funcția de primar de Chișinău, care se vor confrunta în turul II de scrutin, informează NOI.md.

„Alegerile locale au confirmat o dată în plus că Moldova e serios bolnavă. Nu e vorba doar de rezultatul PCRM-ului, el nu e așa de rău. E vorba de degradarea morală profundă de care suferă Moldova astăzi. Încercînd să scape de niște mafioți, de haos, poporul își alege alții și mai deocheați. Și asta e greșeala electoratului. Alegătorul permite să se experimenteze pe seama sa. Este straniu că, neavînd încredere, poporul totuși votează”, a precizat Voronin.

În ceea ce privește rezultatele înregistrate în capitală, politicianul a precizat că acestea sînt consecințele divizării artificiale a chișinăuienilor pe criterii geopolitice. Vladimir Voronin a menționat că nici Zinaida Greceanîi și nici Dorin Chirtoacă nu sînt capabili să administreze eficient capitala și să o dezvolte.

„Capitala a devenit și ea parte a acestui experiment de care suferă toată țară. La Chișinău s-a văzut asta. Oamenii s-au pronunțat pentru Vest sau Est, dar nu pentru un gospodar, stăpîn capabil să facă o capitală europeană. Dezvoltarea Chișinăului o să înghețe și mai departe. Cel mai tare m-a uimit rezultatul obținut de Oazu Nantoi la Chișinău. Idee n-am la ce se gîndesc chișinăuienii”, a spus Voronin.



0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?