Eurovision stiri: 520
Cazul Filat stiri: 355
Transnistria stiri: 1390
Preşedintele stiri: 4016

Renato Usatîi consideră că în turul doi Partidul Nostru va cîștiga în alte 10 oraşe din Moldova

16 iun. 2015,, 11:45   Politică
4721 8
Усатый: во втором туре "Наша Партия" "возьмет еще 8- 10 городов
Foto: ru1.md
Liderul "Partidului Nostru", Renato Usatîi, consideră că în turul doi al alegerilor locale, pe 28 iunie, candidaţii formaţiunii sale vor cîştiga alegerile în alte 8-10 oraşe din republică. El a spus că victoria din primul tur la Bălţi şi Rîşcani "este o lovitură dureroasă" pentru partidele de la guvernare, relatează agenţia "Infotag".

"Pe parcursul «exilului» meu de cinci luni la Moscova, cînd chibzuiam strategia acţiunilor noastre la alegerile locale din Moldova, am conştientizat: trebuie să preluăm oraşele. Cu tot respectul pentru locuitorii satelor, orice oraş, în primul rînd, este un centru infrastructural al regiunii", a afirmat Usatîi.

El consideră că reprezentanţii Partidului Nostru pot cîştiga alegerile la Basarabeasca, Donduşeni, Edineţ, Făleşti, Floreşti, Soroca, Glodeni, Comrat şi Vulcăneşti.

"Eu personal, la Bălţi, trebuie să demonstrez eficienţa administrării. Aceasta este principala sarcină, ca peste un an oamenii să spună: «Uitaţi-vă cum este la noi la Bălţi!». Acest scop îl vor urmări şi primarii aleşi în alte oraşe. Primul pas care va fi făcut în timpul apropiat va fi desfăşurarea unui audit al administraţiei şi întreprinderilor moştenite de la precedenta conducere. Referitor la formarea viitoarei coaliţii, pot spune un lucru: avem înţelegeri cu liderul Partidului Socialiştilor, Igor Dodon", a spus Usatîi.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?