X 
Eurovision stiri: 520
Cazul Filat stiri: 355
Transnistria stiri: 1390
Preşedintele stiri: 4016

Noua președintă a Companiei „Teleradio-Moldova”, acuzată de introducerea unor date false în CV

5 iun. 2015,, 17:15   Societate
3301 1

Noua președintă a Companiei „Teleradio-Moldova”, acuzată de introducerea unor date false în CV
Foto : trm.md

Olga Bordeianu, noua președintă a Companiei „Teleradio-Moldova” ar fi inclus date false în CV-ul ce l-a depus la concursul pentru ocuparea acestei funcții. Jurnalistul și bloggerul moldovean Vitalie Cojocaru a făcut declarații ce pun la îndoială studiile Olgăi Bordeianu în SUA, informează NOI.md.

„După lectura interesantă a intențiilor, am parcurs la citirea CV-ului. Ceea ce mi-a sărit în ochi a fost faptul că în 2014, adică anul trecut, a făcut o școală în SUA: New York Film Academy. Oau, am zis. În sfîrșit ceva serios. Dar, jurnalist fiind, am decis să verific informația la sursă. Am trimis un mail la New York Film Academy. Doamna Melonie Wyatt, Director of Registrar and Academic Compliance, New York Film Academy, a avut amabilitatea să-mi răspundă rapid: „There is no record of this student attending! (Nu avem înregistrat un astfel de nume, trad.)” Acum stau și mă întreb: cine minte? Doamna Olga Bordeianu sau doamna Melonie Wyatt? Eu am făcut un print screen. Tot prin acest articol o rog respectuos pe doamna Olga Bordeianu să ne arate o diplomă, o hîrtie, o țidulă, orice care să confirme că și-a făcut studiile la New York Film Academy. Să ne mai spună și în ce au constat aceste studii? Nu de alta, dar mă tem să nu fi dat o boală în Moldova – toți cei fără diplome ajung în funcții de conducere!”, scrie Vitalie Cojocaru.

Reamintim că Olga Bordeianu a fost numită președinte al companiei publice „Teleradio-Moldova” joi, de către Consiliul de observatori al instituției.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?