X 
Transnistria stiri: 1427
Eurovision stiri: 515

Cum e posibil să aduni aproape 8 000 de lei timp de doar 3 ore în casa unui restaurant?! Îți spun participanții ”Business Factory 2” (FOTO) ©

28 mai. 2015,, 13:35   Societate
3892 0
Foto: noi.md

Lupta pentru titlul de cel mai bun și pentru marele premiu de 50 000 lei a început! Săptămâna trecută cei 14 participanți ”Business Factory 2” au fost separați în două echipe. Anume lucrul în grup le va permite să-și evidențieze calitățile personale și să devină adevărați lideri.

Echipele formate și-au ales denumirea și mottoul. Astfel, o echipă se numește ”Liga Succesului” și alta ”Mega Mind”.

Cu ajutorul cunoștințelor obținute de la business trainerii SBC, chiar din prima săptămână tinerii au fost puși la încercare, prima lor misiune. Timp de 3 ore ei trebuiau să atragă un număr mare de clienți și să adune cât mai mulți bani în casa unui restaurant prestigios din centrul capitalei. Echipele au recurs la diverse tehnici pentru a convinge clienții să ia masa în restaurant. ”Liga Succesului” a intrigat invitații cu bannere promoționale, iar adversarii lor au mizat pe implicarea persoanelor publice, pe cadouri sub formă de flori și pe organizarea unei campanii de caritate. Toate aceste instrumente au adus rezultate. Timp de trei ore participanții show-ului au reușit să ridice vânzările restaurantului cu circa 40%.

Rezultatele finale:

Echipa ”Liga Succesului”:

Clienți - 74

Bani - 5321 lei

Valoarea medie a cecului - 71 lei

Puncte - 127

Echipa ”Mega Mind”:

Clienți - 103

Bani -7873 lei (860 lei - caritate)

Valoarea medie a cecului - 76 lei

Puncte - 182

Astfel, la această etapă a învins echipa ”Mega Mind”, iar oponenții lor, ”Liga Succesului” au pierdut cu o diferență de 55 de puncte și, cel mai important, echipa s-a despărțit de unul dintre membri.

Jurații proiectului au considerat că Dumitru Marin ar fi cel vinovat de înfrângerea echipei. El a achitat pentru consumul clienților din propriul buzunar și astfel, a încălcat regulile. Echipa, din care face parte, a primit reproșuri din partea administrației localului, fiind și sancționată de către supraveghetorii de la SBC cu 10 puncte de penalizare.

Totodată, conform regulilor proiectului echipa câștigătoare primește un bonus. Săptămâna aceasta ”Mega Mind” a mers la team building. Dar nu unul simplu, ci unul de senzații tari.

Vezi cum s-au descurcat participanţii, urmărind cea de-a doua emisiune: www.youtube.com.

Pentru viitorii businessmeni munca abia a început! Săptămâna aceasta ei vor face față altei misiuni, mai complicate.

Urmăreşte reality show-ul “Business Factory 2” în fiecare seară de sâmbătă la MBC TV şi susţine-ţi favoritul, votând AICI.

Partenerul general a proiectului – compania Moldcell.

0
0
0
0
0

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?