X 
Transnistria stiri: 1426
Eurovision stiri: 510

Leancă şi echipa PPEM, în vizită la Bruxelles

28 mai. 2015,, 10:15   Politică
4919 5

Foto: protv.md

Deputatul neafiliat, Iurie Leancă şi echipa Partidului Popular European din Moldova (PPEM) întreprind o vizită de lucru la Bruxelles, la invitaţia Fundaţiei Konrad Adenauer. Ei vor avea întrevederi cu membrii Parlamentului European, oficiali de rang înalt din cadrul Comisiei Europene şi reprezentaţii Partidului Popular European.

Obiectivul principal al vizitei este prezentarea viziunii PPEM de modernizare a Republicii Moldova, perspectivele de aprofundare a relației RM-UE, precum și consolidarea unui parteneriat strategic dintre PPEM și Partidul Popular European, se arată într-un comunicat al partidului.

Agenda discuțiilor se va axa pe evaluarea procesului de reforme în Moldova din ultima perioadă, prioritățile și sarcinile la care trebuie să se atragă atenție pentru a menține țara noastră pe parcursul european. De asemenea, se vor aborda modalitățile de consolidare a unei forțe sănătoase pro-reforme și autentic pro-europene, care va avea capacitatea să asigure schimbări reale pe plan intern, în mod special cu accent pe finalizarea reformei sistemului judecătoresc și cel de administrare publică.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

La ce etnie vă atribuiți?