X 
Transnistria stiri: 1382
Eurovision stiri: 504
Preşedintele stiri: 3997

PLDM lansează campania „Chișinăul întreabă, Urechean răspunde”

27 mai. 2015,, 11:28   Politică
2405 2

PLDM lansează campania „Chișinăul întreabă, Urechean răspunde”
Foto : moldnews.md

Candidatul PLDM la funcția de primar general, Serafim Urechean, este dispus să răspundă la toate întrebările chișinăuienilor legate de administrarea treburilor capitalei. Politicianul împreună cu organizația de tineret a PLDM au lansat astăzi acțiunea „Chișinăul întreabă, Urechean răspunde”, informează NOI.md.

Locuitorii capitalei vor avea posibilitatea să adreseze întrebări online sau direct reprezentanților PLDM, la unul din corturile amplasate în fiecare sector al capitalei. Răspunsurile la cele mai stringente întrebări vor fi oferite de Serafim Urechean în cadrul unui eveniment public organizat pe 12 iunie, în centrul capitalei.

În opinia lui Urechean, la moment, oamenii se arată îngrijorați de problema curățeniei, cea a transportului public și a protecției mediului înconjurător.

„Mulți mă întreabă cum noi, chișinăuienii, de la un oraș - cel mai curat în anii ’99, fiind decorați de Consiliul Europei pentru cea mai verde capitală, am ajuns ca în 2013, orașul să fie calificat ca una din cele mai murdare capitale din lume. O altă întrebare ține de transportul urban de pasageri, care este insuportabil pentru locuitori. Avem răspunsuri concrete vizavi de salubrizarea Chișinăului și depozitarea deșeurilor”, a punctat Urechean.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?