X 
Transnistria stiri: 1424
Eurovision stiri: 508
Preşedintele stiri: 4002

Oportunităţile investiţionale şi comerciale ale Moldovei vor fi prezentate la un forum internaţional de la Doha

12 mai. 2015,, 14:00   Economie
3531 1

Инвестиционные и торговые возможности Молдовы представят на международном форуме в Дохе
Foto: metronews.fr

Oportunităţile investiţionale şi comerciale ale Republicii Moldova vor fi prezentate la un forum internaţional de la Doha, informează NOI.md. Potrivit Ministerului Economiei, la cea de-a 15-a ediție a Conferinței internaționale „Doha Forum” Moldova este reprezentată de viceprim-ministrul, ministrul Economiei, Stephane Bride, și viceministrul Economiei Octavian Calmîc, care se află, în perioada 10-13 mai, într-o vizită oficială în Qatar.

În cadrul evenimentului, ministrul Economiei va avea un şir de întrevederi bilaterale în scopul stabilirii relațiilor de colaborare și identificare a oportunităților de dezvoltare investițională și economică. Agenda forumului vizează problemele economice şi energetice la nivel global, dezvoltarea tehnologiilor informaţionale, drepturile omului, precum şi dezvoltarea comerţului liber.

Conferința internațională „Doha Forum” întrunește reprezentanți ai diferitor state ale lumii la nivel înalt în scopul stabilirii relațiilor de colaborare și identificării unor oportunități de dezvoltare investițională și economică. Conferinţa va întruni circa 500 de participanți din 80 de țări și organizații.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?