Transnistria stiri: 1435
Preşedintele stiri: 4033

ANOFM organizează Tîrgul locurilor de muncă pentru tineret

6 mai. 2015,, 15:55   Societate
2623 0

Foto: jurnaldevrancea.ro

În cadrul celei de-a V-a ediții a Forumului meseriilor/profesiilor, Agenția Națională pentru Ocuparea Forței de Muncă (ANOFM), la 28 mai curent, organizează Tîrgul locurilor de muncă pentru tineret. Evenimentul se va desfășura în intervalul dintre orele 10.00 și 15.00 în incinta Palatului Republicii, informează NOI.md.

Evenimentul le va oferi tinerilor posibilitatea de a se familiariza cu programele de studii ale instituțiilor de învățămînt, de a cunoaște angajatori din diferite domenii (servicii, construcții, industria ușoară, industria alimentară, transport, telecomunicații, agricultură, administrație publică), de a negocia locul de muncă potrivit, precum și de a se informa despre situația actuală a pieței muncii. De asemenea, va consolida legătura instituțiilor de învățămînt cu piața muncii și va promova incluziunea pe piața muncii a persoanelor cu dizabilități.

Forumul meseriilor/profesiilor și Tîrgul locurilor de muncă pentru tineret este destinat liceelor și gimnaziilor tinerilor care își caută primul job după absolvirea facultății, șomerilor, precum și persoanelor angajate care doresc să-și schimbe locul de muncă.
Programul evenimentelor va cuprinde ofertele instituțiilor de învățămînt, oferta angajatorilor, oportunități de deschidere a unei afaceri, seminare, treninguri, dezbateri tematice, oportunități de identificare a domeniului prioritar de interes profesional.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?