X 
Transnistria stiri: 1382
Eurovision stiri: 504
Preşedintele stiri: 3997

Usatîi: Nu vor fi arestați doi în aceeași zi

6 mai. 2015,, 15:15   Politică
7985 7
Foto: noi.md
Politicianul și omul de afaceri Renato Usatîi a revenit în Moldova miercuri, 6 mai, informează NOI.md. Usatîi a declarat că nu se teme de nimic, în afară de Dumnezeu, că este determinat să obțină victorie, subliniind că are obligații morale față de Patrie, adepți și prieteni, pe care intenționează să le îndeplinească. În afară de susținătorii apropiați, Renato Usatîi a fost întîmpinat cu urale de cîteva sute de adepți, care purtau tricouri cu logoul lui Usatîi și steagurile Partidului Nostru.

Renato Usatîi a declarat că este predispus doar la victorie, fără a preciza dacă se referă doar la alegerile locale din Bălți sau la ceva mai global. „Întotdeauna sînt predispus spre victorie și astăzi noi înțelegem foarte clar că această victorie este aproape”, a declarat politicianul.

Răspunzînd la întrebările jurnaliștilor, dacă nu se teme că ar putea fi arestat sau avea parte de alte „surprize”, Usatîi a răspuns printr-o glumă: „Știu că astăzi, la Chișinău ziua a început cu surprize, dar nu cred că în aceeași zi vor fi arestați doi!”. Usatîi a mai spus că în viață se teme doar de Dumnezeu și a explicat că a lipsit atît de mult pentru că s-a „pregătit strategic, moral și fizic”.

„Am slăbit?!”, s-a mirat Usatîi de întrebarea unei jurnaliste. „Dimpotrivă, am adăugat 8 kg!”

Însă deși a declarat că nu se teme de nimic, Renato Usatîi a subliniat că avocatul său Igor Șeremet (care într-adevăr se afla în spatele lui Usatîi – NOI.md) se află permanent lîngă el.

Referindu-se la planurile apropiate, Usatîi a spus că va depune documentele pentru a candida la alegerile primarului de Bălți vineri. Politicianul a promis să relateze mai detaliat despre planurile sale în cadrul unei conferințe de presă, care va fi organizată în timpul apropiat.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?