Transnistria stiri: 1426
Eurovision stiri: 511

În capitală va fi vernisată o expoziție de fotografie ontologică

30 apr. 2015,, 12:45   Societate
2646 0

În capitală va fi vernisată o expoziție de fotografie ontologică
Фото: locals.md

Astăzi, începînd cu ora 18.00, la Casa Zemstvei Guberniale va fi vernisată o expoziție de fotografie ontologică semnată de Julia David. Expoziția cu genericul „Revopsire” va fi deschisă pentru public pînă pe data de 23 mai, notează NOI.md.

Iulia David este un voluntar implicat în proiect prin intermediul Serviciului European de Voluntariat (SEV) a programului Tineret în acțiune în Republica Moldova. A studiat arta și designul la Universitatea din Basque, Spania, lucrînd cel mai mult în domeniul picturii și al fotografiei. Din momentul cînd a început să se ocupe cu fotografia, în 2013, a făcut două expoziții în căutarea unor istorii mult mai expresive.

„Cercetarea mai ține de îmbinarea picturii și a fotografiei. Încerc să descopăr cum aceste medii total diferite se pot completa unul pe altul sub aspect estetic și expresiv”, a declarat Julia David.

Proiectul se bazează pe legătura dintre portretul fotografic și pictură, în scopul dezumanizării subiecților anonimi și cunoscuți, dar fiind și în căutarea unei soluții de îmbinare estetică a fotografiei și picturii prin suprapunere de culori pe fotografii. Julia David caută să stabilească un echilibru între realismul redat prin fotografie și pictură abstractă.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

La ce etnie vă atribuiți?