Transnistria stiri: 1383
Eurovision stiri: 507

Festival marca „Retro” va demara în mai la Centrul Cultural Vatra

13 apr. 2015,, 12:00   Societate
10078 0
В начале мая в Культурном центре «Ватра» состоится ретро-фестиваль
Foto: unibank.md
În perioada 1-3 mai, în incinta Complexului Etno-Cultural Vatra, va demara cel mai mare festival de muzică retro – „Festivalul Retro-Mai”.

În cadrul acestuia vor evolua trupe muzicale și celebri artiști de talie națională și internațională, iar seara se va organiza cea mai mare petrecere Disco a anilor ’80 în aer liber. Pe tot parcursul festivalului vor fi organizate o multitudine de activități cum ar fi: tîrg de obiecte de anticariat, prezentarea costumelor și ținutelor din perioada anilor 70-80, expoziție de fotografii tematice cu cele mai frumoase imagini ale Chișinăului vechi.

La fel se vor întîlni obiecte vechi și valoroase precum aparate de radio, televizoare, mașini de scris și gramafoane. Într-un spațiu special amenajat, ca fi organizată o expoziție de mașini li motociclete de epocă produse în Statele Unite, Europa, Japonia, Germania. Din peisaj nu vor lipse nici cei mai iscusiți meșteri populari ce vor bucura ochiul vizitatorilor cu cele mai autentice lucrări artizanale. Atmosfera va fi condimentată cu bucate tradiționale, gătite după rețete culinare originale.

Doritorii de a fi prezenți pe întreaga perioadă a Festivalului, vor avea posibilitatea să se și cazeze pe teritoriul complexului.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

La ce etnie vă atribuiți?