Transnistria stiri: 1382
Eurovision stiri: 505

Gaburici va prezenta Parlamentului pachetul de legi pentru care Guvernul și-a asumat răspunderea

9 apr. 2015,, 11:22   Politică
2872 1

Gaburici va prezenta Parlamentului pachetul de legi pentru care Guvernul și-a asumat răspunderea
Foto : gagauzinfo.md

Premierul Chiril Gaburici și echipa sa va prezenta astăzi, în plenul Parlamentului, cele patru proiecte de legi pentru care Guvernul și-a asumat răspunderea. Este vorba de proiectele ce vizează politica bugetar-fiscală, bugetul de stat, bugetul asigurărilor sociale de stat şi fondurile asigurării obligatorii de asistenţă medicală pentru anul 2015, notează NOI.md.

Potrivit spicherului Andrian Candu, Chiril Gaburici va veni în Parlament pentru a prezenta pachetul de legi și a răspunde la întrebările deputaților, astăzi, la ora 14.00.

Precizăm că în cadrul ședinței de ieri a Guvernului a fost adoptată hotărîrea privind angajarea răspunderii politice asupra a patru proiecte de legi. Șeful Executivului a argumentat necesitatea asumării răspunderii, prin faptul că e nevoie de o aprobare rapidă a bugetului de stat, în condițiile crizei economice din țară.

„Trebuie să urgentăm această procedură. Această angajare de răspundere este o necesitate stringentă pentru țară și mizăm pe înțelegerea deputaților din Parlament”, a declarat prim-ministrul.

În context, deputații socialiști au anunțat că vor înainta o moțiune de cenzură împotriva Guvernului, pentru nerespectarea procedurii de adoptare a legilor.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

La ce etnie vă atribuiți?