X 
Transnistria stiri: 1382
Eurovision stiri: 504
Preşedintele stiri: 3997

Fiul lui Ianukovici înmormîntat, în Crimeea

24 mar. 2015,, 10:50   Externe
3473 0

Foto: daily.com.ua

Fiul mai mic al fostului președinte ucrainean, Victor Ianukovici a fost înmormîntat, în Crimeea, anunță postul ucrainean de televiziune ”1+1”, cu referire la sursele sale.

La funeralii au fost prezente rudele și prietenii răposatului, relatează TSN.

În același timp, potrivit mass-media rusă, corpul neînsuflețit al lui Victor Ianukovici Jr. urma să ajungă la Simferopol cu o cursă aeriană specială.

Fiul lui Ianukovici a fost înmormîntat la cimitirul din Simferopol, anunță LifeNews.ru.

Victor Ianukovici Jr., în vîrstă de 33 de ani, a murit în Rusia. Fiul lui Ianukovici participa în cadrul unor competiții sportive pe lacul Baikal. La un moment dat, microbuzul în care se afla, împreună cu alte cinci persoane, s-a scufundat sub gheață. Mezinul fostului președinte ucrainean s-a înecat, ceilalți pasageri au scăpat cu viață.

Potrivit unor persoane apropiate familiei Ianukovici, Victor nu şi-a putut scoate centura de siguranţă la timp. Incidentul a avut loc sîmbătă, după ce grupul a intrat pe gheaţă pentru a face fotografii.

Autoritățile ruse au refuzat să confirme decesul fiului lui Ianukovici. În informațiile oficiale, se menționa doar despre moartea șoferului, pe nume Victor Davîdov.

Feciorii lui Ianukovici au emigrat în Rusia după ce fostul lider ucrainean a fugit din Ucraina. Viktor Davîdov (numele de familie al mamei sale) era pasionat de maşinile de cursă și a reușit să adune mai multe maşini de colecţie şi de lux, în perioada cînd tatăl său ocupa funcția de preşedinte al Ucrainei.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?