X 
Eurovision stiri: 518
Cazul Filat stiri: 349
Transnistria stiri: 1427

La „Moldexpo” se montează în 90 de minute (VIDEO)

20 mar. 2015,, 18:15   Business
6281 2

На Moldexpo кроют за 90 минут (ВИДЕО)
Foto: noi.md

În cadrul ediției a 20-a a Expoziției specializate „Moldconstruct-2015” de la CIE „Moldexpo” a demarat Concursul național al montatorilor de acoperiș. Pe parcursul a două zile cele mai bune echipe de specialiști în lucrări de montare a acoperișurilor vor desemna cea mai bună brigadă în domeniu. Concursul este organizat de compania „Conluxart”. Premierea învingătorilor va avea loc sîmbătă, 21 martie.

Astfel, cîteva zeci de echipe formate din 2-3 montatori vor concura în cadrul a trei etape. Prima secțiune este dedicată montării șindrilei bituminoase IKO, la ce-a de-a doua secțiune participanții vor monta țiglă ceramică „Creaton”, iar ultima secțiune este dedicată montării țiglei metalice de la compania „Roofart Umbrella”. Fiecare secțiune a concursului va dura 90 de minute. Pe lîngă probele de montaj, în cadrul concursului vor fi organizate master classuri de montare a geamurilor de mansardă și tombole.

Vineri, 20 martie, echipele au concurat în cadrul secțiunii de montare a șindrilei bituminoase. Managerul expoziției „Moldconstruct-2015”, Mihaela Ciobanu, a precizat că rezultatele vor fi anunțate mîine, după încheierea ultimelor etape ale concursului.

Concursul național al montatorilor de acoperiș este organizat în premieră în Moldova.

Expozițiile specializate anuale „Moldconstruct” și „Moldenergy-2015” se desfășoară la „Moldexpo”, în perioada 19-21 martie 2015.



0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?