Eurovision stiri: 514
Cazul Filat stiri: 354
Transnistria stiri: 1384
Preşedintele stiri: 4004

Candu propune elaborarea unui Plan de acțiuni al Legislativului pentru implementarea Acordului de Asociere

6 mar. 2015,, 17:15   Politică
3996 7

Foto: noi.md

RM își dorește să accelereze reformele de modernizare a țării și să avanseze cât mai repede pe calea integrării europene. De aceea, țara noastră mizează mult pe sprijinul și expertiza Uniunii Europene și a partenerilor internaționali pentru consolidarea capacităților instituționale și perfecționarea mecanismelor de cooperare între Parlament și Guvern în procesul de implementare a Agendei de Asociere.

Despre intenția de a propune elaborarea unui Plan de acțiuni al Legislativului pentru implementarea Acordului de Asociere și măsurile întreprinse de autorități pentru continuarea reformelor și accelerarea parcursului european al Republicii Moldova au discutat în cadrul unei întrevederi Președintele Parlamentului Andrian Candu cu Ambasadoarea Regatului Norvegiei, Excelența Sa, Tove Bruvik Westberg.

Potrivit Președintelui Parlamentului, o mai bună sincronizare a activităților între Legislativ și Executiv, încă de la primele etape, va facilita ajustarea legislației naționale la aquis-ul comunitar și va asigura legi calitative, așteptate atât de cetățeni, cât și de investitori.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

La ce etnie vă atribuiți?