Transnistria stiri: 1425
Eurovision stiri: 509
Preşedintele stiri: 4002

Parlamentul se întruneşte vineri în şedinţă

27 feb. 2015,, 09:25   Politică
3132 0
Foto: viza.md
Parlamentul de la Chişinău se va întruni vineri în şedinţă ordinară. Pe ordinea de zi a şedinţei deputaţilor se află în jur de 10 proiecte de lege, transmite News-Moldova.

Vineri legislatorii urmează să audieze raportul Consiliului Coordonator al Audiovizualului cu privire la activitatea desfăşurată anul trecut şi să aprobe un proiect de hotărâre pe marginea acestui document.

Deputaţii vor examina în lectura a doua proiectul de lege pentru ratificarea Acordului privind participarea RM la programul UE „Competitivitatea întreprinderilor şi a întreprinderilor mici şi mijlocii”, să ratifice Acordul de împrumut dintre RM şi BERD în vederea realizării proiectului de achiziţie a locomotivelor şi restructurarea infrastructurii feroviare.

Legislatorii vor examina şi proiectul de hotărâre pentru constituirea unei Comisii speciale permanente de control al declaraţiilor cu privire la venituri şi proprietate şi al declaraţiilor de interese personale ale președintelui și membrilor Comisiei Naționale de Integritate.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?