X 
Eurovision stiri: 523
Cazul Filat stiri: 349
Transnistria stiri: 1428
Preşedintele stiri: 4012

Mușuc: Toate cele patru avertizări cu privire la minarea a 4 bănci sunt false

24 feb. 2015,, 13:26   Societate
2676 0

Все электронные сообщения о минировании четырех банков ложны – Мушук
Foto: newsmoldova.md

Toate cele 4 avertizări cu privire la minarea a 4 filiale ale celor 2 bănci, Banca de Economii și Banca Socială, s-au dovedit a fi false, a declarat marți pentru agenția News-Moldova Silviu Mușuc, locțiitorul șefului poliției municipale.

”Verificările în oficiile Băncii de Economii, situată pe str. Mircea cel Bătrân, s-au încheiat 15 minute în urmă. Nu a fost depistat nici un fel de explozibil”, a subliniat Mușuc, adăugând că mai mult nu au nici o informație despre bombe.

Pe parcursul dimineții de marți paznicii de la patru filiale ale băncilor au comunicat că pe adresele electronice ale instituțiilor financiare au venit informații despre niște bombe amplasate în clădiri. Personalul și clienții tuturor băncilor au fost evacuați de urgență, iar la locul întâmplării au venit polițiștii, pompierii, geniștii și salvarea.

Mușuc a subliniat că specialiștii deja lucrează la identificarea răufăcătorilor, au fost antrenați și specialiști din domeniul tehnologiei informaționale.

Conform art. 281 al CP al RM, cei care se fac vinovați riscă o amendă de 200-500 de unități convenționale, 180-240 de ore de muncă neremunerată în folosul comunității sau 2 ani de privațiune de libertate.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?