X 
Transnistria stiri: 1382
Eurovision stiri: 504

Lupu: Vom acorda vot pozitiv Guvernului Gaburici

17 feb. 2015,, 12:18   Politică
3983 5

Foto : noi.md

Fracțiunea parlamentară a PD va acorda vot de încredere noului guvern în frunte cu Chiril Gaburici. Anunțul a fost făcut de liderul democraților, Marian Lupu, în urma întrevederii cu candidatul desemnat pentru acest post, informează NOI.md.

Marian Lupu a precizat pentru presă că deocamdată problema modificării componenței nominale a Guvernului nu a fost pusă. Lista miniștrilor ar urma să fie definitivată pînă diseară.

„Pe termen mediu și lung am discutat despre necesitatea de impulsionare a mediului de afaceri, businessul mic și mijlociu, asigurarea cu locuri de muncă. Aspectele sociale nu au lipsit de pe agendă. Am vorbit și despre politica externă – Acordul de asociere. Chiril Gaburici a demonstrat o cunoaștere bună a situației, lucru pe care noi îl salutăm. A fost adoptată decizia privind votul pozitiv acordat în Parlament”, a precizat Lupu.

Chiril Gaburici a menționat, la rîndul său, că astăzi va purta discuții cu toți miniștrii noului cabinet. „Astăzi seară vom fi gata, iar în zilele imediat următoare vom prezenta programul în Parlament. Probabil că Maia Sandu va fi cu noi, însă discutăm”, a menționat Gaburici.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

La ce etnie vă atribuiți?