Transnistria stiri: 1425
Eurovision stiri: 509
Preşedintele stiri: 4002

Hofeș pe orice temă (FOTO)

20 dec. 2014,, 12:30   Societate
3885 0
Foto: newsmoldova.ru
Comunitatea evreiască din RM, împreună cu Agenția Evreiască ”Sohnut”, Centrul de Cultură Evreiască ”Kedem”, Centrul Republican de Voluntariat, Clubul studențesc ”Hillel”, proiectul ” Moishe house” și Organizația ”Speranța familiei evreiești” îi invită pe toți doritorii la un hofeș, care va avea loc la 21 decembrie.

Acesta este un eveniment evreiesc educativ, cultural și de divertisment, unic pentru Moldova. Care este principiul unui hefeș? Totul este simplu, participanții vizitează seminare, lecții, master classe, ateliere de creație și discuții în grup, avînd cele mai diverse subiecte, inclusiv și motivația de a le vizita. Problemele etnice, tendințele sociale și politice ale comunităților evreiești din Moldova și de pe glob, diversitatea culturii evreiești, secretele bucătăriei evreiești, istoria plaiului natal.

Printre prezentatorii hefeșului se numără istoricii, artiștii, pictorii, jurnaliștii, persoanele publice cu renume și oamenii simpli, care vor povesti despre prioritățile și interesele lor vitale, împărtășind astfel entuziasmul său cu ascultători.

Cu micuții vor lucra pedagogii profesioniști, certificați în domeniul educației neformale, care vor organiza un program interesant, captivant, educativ și de dezvoltare pentru copiii cu vîrste cuprinse între 5 și 10 ani.


0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?