X 
Eurovision stiri: 516
Cazul Filat stiri: 354
Transnistria stiri: 1385
Preşedintele stiri: 4006

Scandal în Coaliția de guvernare

6 noi. 2014,, 16:00   Politică
9583 6
Foto: tribuna.md
Reprezentanții Partidului Liberal Reformator afirmă că în ultimul timp formațiunea este supusă unor atacuri electorale venite atît din partea oponenților politici – PL și PCRM, cît și din partea partidelor de coaliție – PLDM și PD. Declarația a fost făcută de vicepreședintele PLR Tatiana Potîng, astăzi în cadrul unui briefing, relatează NOI.md.

Potrivit Tatianei Potîng, mai mulți membrii ai PLR ar fi presați sau „cumpărați” de colegii de coaliție pentru a se retrage din partid. Potîng s-a referit în special la plecările recente din partid a lui Vitalie Marinuța, precum și a consilierului municipal Vasile Grama, care s-au alăturat Partidului Democrat.

„Presiunile, apelurile de retragere, sondajele false, bîrfele tirajate în presa oligarhică, toate acestea confirmă un scenariu bine regizat de intimidare, discreditare, a unicului partid de centru-dreapta, care reprezintă o alternativă reală a actualei guvernări. Unora PLDM-ul le-a promis funcții acum și după alegeri, altora, PD-ul le-a promis că le va clasa dosarele penale, celorlalți că nu le vor atinge afacerile, iar pe alții pur și simplu i-au cumpărat. Fiecare dintre ei acționează metodic asupra verigilor slabe”, a declarat Tatiana Potîng.

În ceea ce privește retragerea din partid a ministrului Tineretului și Sportului, Octavian Bodișteanu, conducerea PLR a calificat acțiunea drept un gest de lașitate.

„Acum urmărim cum Vasile Grama și Vitalie Marinuța împart pomenile electorale cu Valentina Buliga. N-a rezistat presiunilor nici Octavian Bodișteanu. Putem spune că acesta și-a compromis imaginea de om politic în devenire”, a menționat Potîng.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?