X 
Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 501
Preşedintele stiri: 3991

PLR: Reprezentanții Coaliției ne racolează membrii

29 oct. 2014,, 15:45   Politică
3547 0
Foto: tribuna.md
Un grup de circa 20 de membri ai Partidului Liberal Reformator din cadrul biroului organizației municipale a anunțat că părăsește formațiunea și aderă la Partidul Democrat. Anunțul a fost făcut astăzi de consilierul municipal Vasile Grama, informează NOI.md.

Potrivit lui Grama, grupul de activiști a fost împotriva participării PLR-ului în mod independent la alegeri și a venit cu alte propuneri în acest sens. Consilierul a precizat că în urma disensiunilor apărute în interiorul partidului, activiștii au hotărît să părăsească formațiunea.

„Conducerea PLR a dorit să se lanseze în alegeri în mod independent. Lucrul acesta ne-a nemulțumit, pentru că noi am împărtășit idea creării unui front comun cu partidele Coaliției. Urmărind mesajul lui Marian Lupu, prin care a făcut un apel către toți cetățenii realiști, să adere la PD, pentru a nu diviza forțele democrate, am hotărît să dăm curs invitației”, a spus Vasile Grama.

La rîndul lor, reprezentanții conducerii PLR au declarat că plecarea celor 20 de membri nu este o pierdere pentru formațiune și că aceștia ar fi fost de fapt membri pasivi ai partidului.

„Cei 20 de membri s-au dovedit a fi doar unul – Vasile Grama, ceilalți nu au fost la sediul PLR, noi nu-i cunoaștem, ei nu sînt membri activi ai PLR. Nu este o pierdere pentru noi, dar este o achiziție bună pentru PD, cu această ocazie își dublează numărul de consilieri în CMC. Se pare că foști și actuali reprezentanți ai coaliției ne racolează membrii”, a precizat vicepreședintele PLR, Tatiana Potîng.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?