Transnistria stiri: 1426
Eurovision stiri: 510

Partidul Popular a îndemnat cetăţenii să voteze partidele ce pledează pentru integritatea Moldovei

29 oct. 2014,, 18:45   Politică
5513 3
Foto: tribuna.md
Partidul Popular (PP) s-a adresat cetăţenilor Moldovei cu rugămintea de a urma exemplul Ucrainei şi de a susţine la alegerile parlamentare partidele ce pledează pentru integritatea teritorială a Moldovei. Astfel a opinat miercuri, în cadrul unei briefing, preşedintele PP, Alexandru Oleinic.

Potrivit agenţiei "Infotag", el a spus că alegerile pentru Rada Supremă au demonstrat că ţara vecină a preferat partide şi feţe noi, renunţând la trecutul său.

"Ucraina s-a înnoit, desfăşurând modificări radicale. Moldova ar trebuie să urmeze acest exemplu şi să nu admită la putere pe cei care s-au discreditat", a menţionat Oleinic.

În opinia sa, "alegătorii trebuie să conştientizeze că partidele care despart Moldova în Est şi Vest, nu sunt capabile să realizeze modificări pozitive în ţară".

Preşedintele PP a atras atenţie la alegerile prezidenţiale în România, spunând că cetăţenii RM cu cetăţenie română nu trebuie să se lase provocaţi de unii candidaţi.

"Recomandăm să votaţi pentru cei ce demonstrează respect pentru cetăţenii RM, nu pentru cei ce vor să obţină sprijin prin declaraţii şi acţiuni populiste (reunirea RM cu România - "I")", a subliniat Oleinic.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

La ce etnie vă atribuiți?