Transnistria stiri: 1382
Eurovision stiri: 504
Preşedintele stiri: 3997

Gările din Strășeni, Călăraşi, Floreşti şi Ungheni vor fi modernizate

29 aug. 2014,, 18:15   Societate
5577 0
Foto: wikimapia.org
La Strășeni urmează să fie îmbunătățite condițiile pentru călători. Aici va fi amenajat un spațiu nou de așteptare a transportului public. Noua clădire renovată cuprinde o sală de așteptare, ghișeu pentru case de bilete, camera mamei și copilului, camera de bagaje. De asemenea, au fost refăcute instalaţiile sanitare, electrice, termice şi de telecomunicaţii.

Ministrul Transporturilor şi Infrastructurii Drumurilor, Vasile Botnari, care a vizitat autogara din Străşeni, a anunţat că alte trei gări auto vor mai fi modernizate, în cadrul unui proiect de renovare a gărilor şi staţiilor din Moldova, iniţiat de către Ministerul Transporturilor şi Infrastructurii Drumurilor.

"Prin intermediul Întreprinderii de Stat „Gările şi Staţiile Auto”, subordonată ministerului, am iniţiat un plan de renovare şi modernizare a tuturor gărilor auto din ţară, pentru a le oferi călătorilor condiţiile şi confortul necesar. Pentru renovarea gării din Străşeni a fost valorificată o investiţie de 1 milion de lei. Anul acesta vor mai fi inaugurate trei clădiri după modernizare – la Călăraşi, Floreşti şi Ungheni", a spus Vasile Botnari.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?