X 
Transnistria stiri: 1424
Eurovision stiri: 508
Preşedintele stiri: 4002

Ambasada Germaniei lansează un concurs de fotografii

24 aug. 2014,, 10:00   Societate
3422 0
Foto: trm.md
Un concurs inedit de fotografii cu genericul „negru-roşu-auriu“ a fost lansat de Ambasada Germaniei la Chișinău, informează NOI.md. Participanții la competiție sînt invitați să prezinte pînă pe 12 septembrie curent fotografii creative, care să conțină cele trei culori ale drapelului german.

Pozele vor putea fi expediate prin poştă sau aduse personal la sediul Ambasadei. Potrivit organizatorilor concursului, pe lîngă calitatea tehnică a fotografiilor se va aprecia în special originalitatea şi semnificaţia motivelor alese. Totodată, participanții sînt îndemnați să realizeze fotomontaje şi colaje de fotografii.

Imaginile cîştigătoare, dar şi alte imagini inedite vor fi prezentate de către Ambasadă în cadrul unei expoziţii dedicate Zilei Unităţii Germane, care este marcată pe 3 octombrie. De asemenea, Ambasada va folosi unele dintre aceste imagini în cadrul campaniilor sale de promovare.

În baza fotografiilor primite, un juriu format din reprezentanţi ai Ambasadei va selecta trei cîştigători. Cîștigătorii locurilor I, II și III vor beneficia de un curs de limbă la Centrul cultural „Accente“, CD-uri cu muzică germană și, respectiv, o carte cu imagini despre Germania.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?