X 
Eurovision stiri: 516
Cazul Filat stiri: 349
Transnistria stiri: 1427

Parlamentul va organiza Ziua ușilor deschise

1 aug. 2014,, 12:05   Societate
3176 0
Foto: diez.md
Parlamentul Republicii Moldova va organiza Ziua ușilor deschise pe 27 august. Inițiativa aparține președintelui Parlamentului, Igor Corman.

De Ziua Independenței, vizitatorii vor face turul clădirii renovate a Parlamentului, avînd acces liber în sala de ședințe, sala de conferințe și în spațiile renovate. Asistați de funcționari ai Parlamentului, grupurile de vizitatori vor fi informați despre activitatea parlamentară și procesul legislativ.

Potrivit programului, vizitatorii vor putea admira o expoziție de documente de arhivă și publicații ale Parlamentului. De asemenea, va fi organizată o ședință foto cu conducerea Parlamentului și cu deputații prezenți la eveniment. Cu ocazia Zilei ușilor deschise, vizitatorii vor avea posibilitatea să lase mesaje pentru deputați în Cartea de sugestii și să-și exprime așteptările în legătură cu activitatea Parlamentului.

„Comunicarea dintre Parlament și cetățeni trebuie să devină mai strînsă, iar acest eveniment este o ocazie potrivită ca deputații să fie mai aproape de cei care i-au ales. Anul acesta, în februarie, a fost prima dată cînd am organizat Ziua ușilor deschise și ne-am bucurat că evenimentul a prezentat interes pentru oameni. Vrem ca Ziua ușilor deschise să devină o tradiție așteptată de public, pe care să o organizăm de două ori pe an, la începutul fiecărei sesiuni parlamentare”, a menționat președintele Parlamentului, Igor Corman.

Pe 27 august va fi pentru a doua oară cînd clădirea legislativului își va deschide ușile pentru public. Prima ediție a Zilelor ușilor deschise a avut loc pe data de 15 februarie 2014, Parlamentul fiind vizitat de peste 2000 de cetățeni.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?