X 
Eurovision stiri: 514
Cazul Filat stiri: 354
Transnistria stiri: 1384
Preşedintele stiri: 4005

„Aeroflot” va opera zboruri pe ruta Moscova-Chișinău

18 iul. 2014,, 14:05   Economie
13260 0
Foto: antena3.ro
Compania rusă „Aeroflot” începe să efectueze zboruri pe ruta Moscova-Chișinău. Biletele pentru această cursă deja au fost puse în vînzare, informează NOI.md. Potrivit presei ruse, biletele la cursa Moscova-Chișinău pot fi procurate doar la agenți terți, pentru că pe site-ul oficial al companiei „Aeroflot” biletele nu se vînd.

Zborurile pe această rută sînt anunțate de pe data de 27 octombrie, însă în momentul de față se propun bilete doar pentru curse care vor fi efectuate după data de 11 noiembrie. Specialiștii în domeniu nu exclud că „Aeroflot”, la fel ca alte companii rusești, ar putea modifica data lansării cursei Moscova-Chișinău, avînd în vedere că restricțiile care existau anterior pe această rută au fost ridicate. Moldova și Rusia au anunțat recent despre anularea restricțiilor pe ruta Chișinău-Moscova-Chișinău și liberalizarea transportului aerian între cele două țări.

În prezent, biletul la cursa Moscova-Chișinău poate fi procurat la prețul de 4000 de ruble rusești. Prețul unui bilet pentru retur (Chișinău-Moscova) este de 4500 de ruble. Mai aproape de data lansării rutei, în vînzare ar putea apărea bilete la un preț mai mic. În prezent, grupul de companii „Aeroflot” propune zboruri spre Chișinău din aeroportul „Șeremetievo” din Moscova (ora 00:05).

În prezent cursele aeriene între Moscova și Chișinău sînt operate de companiile „Sibiri” (S7 Airlines) și „Air Moldova”.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?