Eurovision stiri: 521
Cazul Filat stiri: 349
Transnistria stiri: 1428
Preşedintele stiri: 4012

Marinuța: Nu intenționez să plec din partid

8 iul. 2014,, 12:51   Politică
5487 4
Foto: noi.md
Fostul ministru al Apărării Vitalie Marinuța susține că deține în continuare calitatea de membru al Partidului Liberal Reformator și că nu intenționează să plece. Informația a fost confirmată de Marinuța pentru NOI.md după ce conducerea formațiunii a anunțat recent că întrerupe „de facto” relațiile cu Marinuța.

Politicianul a explicat că în statutul Partidului Liberal Reformator nu este prevăzută o astfel de pedeapsă și că unica structură în măsură să decidă asupra excluderii sale din partid este Consiliul Politic al PLR.

„Mie nu mi s-a explicat ce prevede această sancțiune. Probabil scopul lor este să mă înlăture din partid, din procesul decizional, dar eu nu intenționez să plec. De ce să plec? Am muncit mult, am depus suflet, este o chestie de onoare. Am să lupt ca să rămîn în partid”, a precizat Marinuța.

Scandalul dintre Vitalie Marinuța și conducerea PLR a început după ce fostul ministru a adus mai multe critici la adresa lui Ion Hadârcă, a Anei Guțu și a lui Oleg Bodrug. Marinuța a declarat că Ministerul Apărării, dar și cel al Mediului au fost vîndute contra unor sume mari de bani. În consecință, conducerea formațiunii a decis să întrerupă relațiile cu Marinuța.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?