X 
Eurovision stiri: 520
Cazul Filat stiri: 355
Transnistria stiri: 1390
Preşedintele stiri: 4016

Angajații fiscului îşi celebrează ziua profesională

1 iul. 2014,, 16:30   Societate
5721 0
Foto: tribuna.md
Angajaţii Serviciului Fiscal de Stat (SFS) din Moldova îşi celebrează marţi sărbătoarea profesională. O adunare festivă cu acest prilej a avut loc la Ministerul Finanţelor.

Potrivit agenţiei "Infotag", ministrul Finanţelor, Anatol Arapu, a venit cu un mesaj de felicitare la adresa angajaţilor fiscului.

"În iunie 2014, creşterea plăţilor la buget, comparativ cu luna similară a anului trecut, a constituit 250 de milioane de lei sau cu 35% mai mult, iar în semestrul I – 965 de milioane de lei sau 32 la sută", a menţionat în raportul său şeful Inspectoratului Fiscal Principal de Stat (IFPS), Ion Prisăcaru.

Comparativ cu indicatorii prognozaţi pe anul 2014, în luna iunie s-a înregistrat o creştere de 106%, iar în prima jumătate a anului curent – 105%.

Grigore Botnari, veteran al Serviciului Fiscal de Stat, a spus că a fost impresionat de cifrele enunţate, pentru că în anii precedenţi încasările la buget în primul semestru erau, de regulă, sub cele prognozate.

Prisăcaru le-a amintit colegilor sloganul SFS: "Colaboratorul fiscal – în serviciul contribuabilului".

"Azi prestăm multe servicii electronice gratuite pentru contribuabili. Dar IFPS are în stadiu de elaborare alte 54 de tipuri de servicii", şi-a informat el subalternii.

La adunarea festivă colaboratorii fiscului care s-au evidenţiat în activitate au fost menţionaţi cu premii şi diplome de onoare ale Guvernului şi ale Inspectoratului Fiscal Principal de Stat.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?