X 
Transnistria stiri: 1383
Eurovision stiri: 506

Iurie Leancă a transmis de la Bruxelles un mesaj tuturor moldovenilor

27 iun. 2014,, 11:10   Societate
5004 7
Foto: noi.md
„Europa este cea mai clară şi grăitoare imagine a vieţii pe care ne-o dorim și pe care o vom avea – o viaţă mai bună, o viaţă demnă și o viață trăită în pace!” Cu acest mesaj și-a început discursul premierul Iurie Leancă în această dimineață la Bruxelles, în cadrul ceremoniei de semnare a Acordului de asociere cu UE, transmite NOI.md.

Premierul și-a început discursul în limba franceză, după care a transmis și un mesaj în limba de stat a țării, moldovenilor de pretutindeni. Leancă a menționat că guvernarea de la Chișinău mai are mult de muncit pentru a asigura o viață mai bună a cetățenilor și a venit cu o promisiune în acest sens.

„Ziua de azi este istorică! Dar în scrutinul parlamentar din toamnă va trebui să confirmăm că, într-adevăr, am ales viitorul şi că ne-am rupt de trecut! Astăzi vă promit că vom merge pînă la capăt pe acest drum şi că vom reveni acasă, în Europa!”, a menționat Leancă.

Acordul de asociere cu UE a fost semnat în această dimineață la Bruxelles de premierul Iurie Leancă și reprezentanții UE. Tot astăzi, Acordurile de asociere cu UE au fost semnate de premierul Georgiei și președintele Ucrainei. În aceste momente, pe document își pun semnătura liderii celor 28 de state membre ale UE, prezenți la evenimentul de la Bruxelles.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

La ce etnie vă atribuiți?