Eurovision stiri: 520
Cazul Filat stiri: 355
Transnistria stiri: 1390
Preşedintele stiri: 4018

CM-2014: Germania şi Rusia ar putea fi faţă în faţă în Brazilia!

26 iun. 2014,, 14:00   Sport
4193 0
Foto: ruvr.ru
Astăzi se joacă ultimele partide din grupa preliminară G şi H.

19:00 (Brasilia), Portugalia – Ghana (Grupa G)

Cristiano Ronaldo are probleme de sănătate şi acest lucru se vede în jocul Portugaliei, în timp ce de cealaltă parte, Ghana a făcut un meci bun contra Germaniei şi probabil africanii vor căuta victoria care să le aducă calificare. Teoretic, ambele echipe au șanse de calificare, dar portughezii au nevoie de un scor mare şi de o victorie a Germaniei în fața Statelor Unite.

19:00 (Recife), SUA – Germania (Grupa G)

Ar fi foarte realist ca meciul să se încheie la egalitate, rezultat care ar califica ambele echipe în faza următoare. SUA și Germania au cîte 4 puncte.

23:00 (Sao Paulo), Coreea de Sud – Belgia (Grupa H)

Coreea de Sud mai are şanse teoretice la calificare, dar pentru a reuși acest lucru, trebuie să cîştige meciul de astăzi la scor, „Diavolii roșii” fiind deja calificaţi în faza următoare.

23:00 (Curitiba), Algeria – Rusia (Grupa H)

Întîlnirea dintre Algeria şi Rusia pare a fi meciul zilei datorită mizei pe care o are. Rusia are nevoie de victorie pentru calificare, în timp ce Algeria este calificată şi la meci egal. Dacă ruşii vor reuşi să treacă de Algeria, foarte probabil vor înfrunta Germania, echipa cotată cu cele mai mari şanse de a ocupa prima poziţie din grupa G.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?