Transnistria stiri: 1382
Eurovision stiri: 504

Renato Usatîi a incendiat capitala de nord cu un grandios concert al lui Stas Mihailov ©

5 iun. 2014,, 14:13   Showbiz
30031 23

Liderul Partidului Nostru, Renato Usatîi, le-a oferit bălțenilor un eveniment spectaculos și fără precedent. Este vorba despre grandiosul concert în aer liber al interpretului rus Stas Mihailov, la care au venit peste 60 de mii de spectatori din toată țara. Interpretul îndrăgit de milioane i-a delectat pe fanii moldoveni atît cu hiturile sale ”de aur”, cît și cu piese noi. În prima parte a concertului, pentru oaspeții și locuitorii capitalei de nord a evoluat Boris Covali. Evenimentul organizat de Renato Usatîi la Bălți nu s-a lăsat însă fără provocări. De cîteva ori, cineva a deconectat scena muzicală de la energia electrică, încercînd să zădărnicească concertul.

Însă acest incident a sporit doar interesul și emoțiile publicului, care în rezultat a rămas foarte încîntat de concert. „Nu puteam să vin în orașul în care am învățat fără cadou. În cinstea acestei sărbători, 50 de copii din Bălți din școlile-internat și din familii vulnerabile vor pleca la mare – este un cadou din partea mea. Totodată, 20 de copii talentați vor primi bursa lui Renato Usatîi și vor pleca să învețe în instituții de învățămînt superior – Universitatea de Stat, Universitatea Tehnică”, a declarat Renato Usatîi.

Liderul Partidului Nostru le-a comunicat locuitorilor capitalei de nord că deja în septembrie, la aeroportul din Bălți, va fi organizat un festival muzical inedit de trei zile cu participarea celor mai populare vedete ale showbizului rusesc și mondial.


0
0
0
0
0

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

La ce etnie vă atribuiți?