X 
Transnistria stiri: 1392
Preşedintele stiri: 4027

Ianukovici: Noul președinte și-a început calea cu un foc de ARTIFICII SÎNGEROS

30 mai. 2014,, 11:58   Externe
6165 4
Foto : inukr.net
Viktor Ianukovici a lansat o nouă declarație de la Rostov-pe-Don cu privire la situația din Ucraina, menționînd că așteptările majorității ucrainenilor nu s-au adeverit.

"Continuarea operațiunii de reprimare în partea de sud-est a Ucrainei după alegerea unui nou președinte este un semn rău", - a spus Ianukovici.

"Au avut loc alegerile anticipate ale Președintelui Ucrainei. De la noile autorități oamenii au așteptat în primul rînd pace. Majoritatea ucrainenilor credeau că, odată cu venirea noii guvernări criza politica va fi depășită și se va instaura pacea – poporul a obosit de confruntări, care s-au transformat într-un adevărat război", - se spune în declarația lui Ianukovici.

"Și iată, în sfîrșit, s-a întîmplat! A fost ales președintele Ucrainei! Și care a fost surpriza, mai degrabă șocul. În loc de pace și stabilitate - o baie sîngeroasă", - a subliniat Ianukovici.

El a calificat aceasta drept un semn foarte rău. "Să începi calea de președinte cu focuri de artificii sîngeroase care provoacă furia și blestemele mamelor, care văd moartea și suferința copiilor, soților și taților săi. Imposibil să privești fără lacrimi imaginile teribile: un adolescent ucis de schije lîngă intrarea în blocul de locuit, fiul lîngă cadavrul mamei ucisă de schije", - a spus Ianukovici.

Potrivit acestuia, este insuportabil să vezi "aceste decese, această ură care se răspîndește într-o țară, nu demult complet pașnică".

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?