X 
Transnistria stiri: 1424
Eurovision stiri: 508
Preşedintele stiri: 4002

Vrei să te implici în organizarea alegerilor prezidențiale? CEC te așteaptă cu propuneri

11 mar. 17:45   Politică
2399 1

Comisia Electorală Centrală (CEC) a anunțat astăzi, 11 martie, elaborarea deciziei și consultări publice.

„Părțile interesate pot transmite în scris Comisiei Electorale Centrale propuneri, sugestii, opinii cu valoare de recomandare privind proiectul de hotărîre pînă la data de 28 martie 2024, inclusiv, la adresa poștală: mun. Chișinău, str. Vasile Alecsandri, nr. 119 sau prin email: info@cec.md, stanislav.bondari@cec.md. Persoana responsabilă de recepționarea și sistematizarea propunerilor este domnul Stanislav Bondari, consultant superior, Direcția juridică, tel.: 022-251-467”, transmite CEC.

Regulamentul poate fi accesat pe pagina web oficială a Comisiei www.cec.md, rubrica „Cadrul normativ”, subrubrica „Regulamente”, poziția nr. 16 sau accesînd direct linkul: https://a.cec.md/ro/regulamente-3155.html.

Alegerile prezidențiale în Moldova urmează să aibă loc în 2024 (toamna). Se discută despre faptul că acestea se vor desfășura cu un referendum Republican, la care cetățenii vor fi întrebați dacă susțin aderarea țării la Uniunea Europeană.

Amintim că unele partide din Moldova au anunțat că vor avea propriul candidat, altele formează blocuri, pentru a înaintata un singur concurent electoral din partea mai multor formațiuni politice.

2
0
0
0
2

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?