Transnistria stiri: 1382
Eurovision stiri: 505

Avocat: Nimeni nu dorește să se ocupe de dosarul lui Ghelici

24 apr. 2014,, 17:13   Societate
6184 1
Foto: noi.md
Judecătoria Rîșcani a amînat examinarea dosarului intentat împotriva președintelui Asociației Obștești „Moldova Mea”, Fiodor Ghelici, expediindu-l la Judecătoria sectorului Botanica al capitalei. Decizia a fost motivată prin faptul că ultima infracțiune a fost săvîrșită în sectorul Botanica și, conform legislației, cazul urmează să fie examinat anume acolo, a comunicat pentru NOI.md avocatul inculpatului, Gheorghe Amihalachioaie.

Inițial, dosarul lui Ghelici a fost examinat de Judecătoria sectorului Centru, după care a fost transmis Judecătoriei Rîșcani.

„Toți doresc să scape de asemenea dosar, deoarece acesta conține 24 de volume, în el figurează 7 persoane, este foarte complicat și are un caracter politic. De aceea, fiecare judecător încearcă să scape de acest dosar neconvenabil, iar din această cauză, se găsesc motive absurde de a transmite materialele în altă instanță de judecată”, a explicat avocatul.

Fiodor Ghelici deja a șaptea lună se află în arest la domiciliu. Potrivit lui Amihalachioaie, procurorul a solicitat ca arestul la domiciliu să fie prelungit cu 90 de zile.

Amintim că, pe 13 octombrie 2013, procuratura i-a acuzat pe Fiodor Ghelici și alți cîțiva membri ai organizației „Moldova Mea” de trafic de persoane, inclusiv de copii.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

La ce etnie vă atribuiți?