X 
Transnistria stiri: 1384
Eurovision stiri: 510

Peskov a AMENINȚAT cu măsuri de răspuns în caz de aderare a Ucrainei la NATO

20 apr. 2014,, 12:42   Externe
8580 3
Foto: polit.ru
Secretarul de presă al președintelui Rusiei, Dmitri Peskov, a declarat că Moscova va fi obligată să ia măsuri în cazul în care la Kiev se va examina în mod serios aderarea la NATO.

Peskov, însă speră că Ucraina nu va examina aderarea la NATO, deoarece aceasta amenință remodelarea întregii arhitecturi europene de securitate.

Cu privire la Crimeea, Peskov a declarat că decizia de alipire a peninsulei la Rusia a fost luată personal de președintele Rusiei, Vladimir Putin. Potrivit lui, această decizie este definitivă, deoarece s-a bazat pe rezultatele referendumului.

Reprezentantul președintelui este de părere că în Rusia s-a produs o consolidare fenomenală a societății în jurul valorii "renașterii patriotismului rus". El consideră că în prezent Putin este la apogeul popularității sale.

Totodată Peskov nu exclude că președintele ar putea intra sub incidența sancțiunilor occidentale, dar crede că impunerea lor ar fi ilegală. Potrivit acestuia ele nu sînt în spiritul timpului și nu sînt productive .

Peskov, de asemenea, a comentat cu privire la noile autorități ucrainene. El crede că acum la Kiev conduc marionete, plasate de organizatorii Maidanului.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?