Eurovision stiri: 520
Cazul Filat stiri: 355
Transnistria stiri: 1390
Preşedintele stiri: 4018

Noi mergem la shopping, sorry. Delegaţii moldoveni la APCE nu au venit la întrevederea cu Secretarul General al Consiliului Europei

11 apr. 2014,, 17:49   Politică
7028 3
Foto: elldor.info
Precum transmite omg.md, membrii delegaţiei parlamentare la APCE din partea coaliţiei de guvernare, precum şi reprezentanţii Moldovei la Consiliul Europei au ignorat întrevederea cu Secretarul General al Consiliului Europei, Thorbjørn Jagland, preferînd să viziteze magazinele. Această informaţie a fost plasată de către deputatul PCRM, Grigore Petrenco, pe pagina sa de facebook. El scrie că Thorbjørn Jagland a solicitat audienţa delegaţiei moldoveneşti la APCE, fapt despre care au fost anunţaţi toţi membrii delegaţiei moldoveneşti.

„El a venit la noi, în oficiul delegaţiei de la etajul 5, împreună cu şeful cabinetului său. Însă la această întrevedere NIMENI din delegaţia moldovenească, în afară de mine, nu a venit!!! Nu pot să cred nici acum acest lucru. Eu am vorbit cu el 30 de minute, cum era prevăzut, apoi Jagland a plecat. El nu a avut norocul să-i vadă nici pe Guţu şi Ghileţchi, care au devenit „mare nacialnici” la APCE, nici pe reprezentantul Moldovei la Consiliul Europei, Tatiana Pîrvu, nici pe deputatul Jantuan, nici pe secretarul delegaţiei Iovu”, declară Petrenco, menţionînd că „aşa ceva nu s-a întîmplat niciodată în istoria activităţii noastre în Consiiliul Europei”.

Totodată, reprezentantul opoziţiei şi-a exprimat satisfacţia în legătură cu această oportunitate de a „explica conducerii Consiliului Europei poziţia noastră pe mai multe probleme”.

„Le doresc membrilor delegaţiei moldoveneşti la APCE, cine a reuşit sau încă nu, precum şi celor care îi asistă în Reprezentanţa Moldovei la Consiliul Europei, shopping reuşit în continuare. Salutare de la domnul Jagland!”, a conchis Petrenco.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?