Eurovision stiri: 515
Cazul Filat stiri: 354
Transnistria stiri: 1384
Preşedintele stiri: 4005

Un deputat comunist îi dă o replică lui Vlad Filat

9 apr. 2014,, 13:16   Politică
10768 17
Foto: noi.md
Deputatul comunist Eduard Mușuc respinge cu vehemență afirmațiile președintelui PLDM, Vlad FIlat, potrivit cărora Partidul Comuniștilor nu mai are șanse să revină la guvernare. Solicitat de NOI.md să comenteze declarația făcută de politician, Mușuc a precizat că alegătorul este cel care va decide cine merită să fie la guvernare, iar declarațiile liderilor politici în acest sens contează mai puțin.

Potrivit lui Mușuc, cel mai recent sondaj de opinie privind ratingul partidelor politice din Moldova arată că PCRM ar acumula mai multe voturi decît toate partidele aflate la guvernare la un loc, inclusiv Partidul Liberal. Deputatul a precizat că sondajul a fost efectuat de Institutul Democratic Național (NDI) al SUA, iar rezultatele acestuia au fost prezentate doar partidelor politice.

„Chestia asta nu o va decide Filat, ci electoratul, alegătorul este cel care contează. În ziua alegerilor vom ști care partid are rating mai mare. Ce spun liderii politici despre asta contează mai puțin. Filat ar trebui să se gîndească mai mult la ratingul lui personal și cel al partidului său”, a menționat Eduard Mușuc.

Deputatul comunist îi sugerează liderului liberal-democraților să se preocupe mai mult de rezultatele obținute în timpul celor cinci ani de guvernare, de bunăstarea cetățenilor și mai puțin de ratingul PCRM-ului.

„Să nu uite Filat că au trecut cinci ani de guvernare și să se gîndească cu ce vor veni în fața alegătorului, nu mă refer la toată vorbăraia asta legată de integrarea europeană, ci la capitolul salarii, pensii, prețuri, locuri de muncă. La aceste întrebări trebuie să răspundă. În această dimensiune trebuie să se afle discuția. Filat să nu uite de o vorbă veche care spune că noi toți sîntem muritori”, a explicat Mușuc.

Menționăm că Vlad Filat a declarat recent că Partidul Comuniștilor nu are șanse să revină la guvernare, în condițiile în care populația continuă să fie afectată de acțiunile acestuia.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?