X 
Transnistria stiri: 1426
Eurovision stiri: 511

Militarul Armatei Naționale care fusese împuşcat de 5 ori a ieşit din comă

27 mar. 2014,, 10:47   Societate
3457 2
Foto: nr2.ru
Militarul din Coşniţa care a primit 5 răni prin împuşcare, a ieşit din comă după două săptămîni. Tînărul reacționează la stimulii externi și vorbeşte, transmite newsmoldova.md.

Potrivit șefului Serviciului de presă al Centrului Naţional Ştiinţifico-Practic de Medicină de Urgență, Petru Craveţ, soldatul continuă să se afle în secţia de reanimare, însă dinamica stării pacientului este pozitivă.

„Putem spune că s-a întîmplat o minune, căci rănile pe care le are tînărul sînt foarte serioase. Iar el s-a aflat în comă 13 zile. Zilele acestea urmează să fie transferat într-un salon obişnuit. Desigur, mai este mult pînă la refacerea totală”, a remarcat Craveţ.

Militarul, aflat în serviciul militar prin contract, a fost adus în dimineața zilei de 13 martie la Spitalul de Urgență din Chişinău în stare de inconștiență, cu cîteva răni prin împușcare în regiunea toracică și cap. În aceeași zi au fost efectuate două operații care au durat circa două ore.

Soldatul Armatei Naţionale a fost rănit în timpul serviciului de gardă dintr-o armă din dotare. Responsabili de la Ministerul Apărării presupun că este vorba despre un accident și că soldatul s-ar fi rănit singur din întîmplare.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

La ce etnie vă atribuiți?