X 
Eurovision stiri: 520
Cazul Filat stiri: 355
Transnistria stiri: 1390
Preşedintele stiri: 4016

Şase sate din cinci raioane ale Moldovei rămîn fără energie electrică

27 ian. 2014,, 12:52   Societate
2954 0
Foto: noi.md
Fără energie electrică, parţial sau complet rămîn şase sate din raioanele Căuşeni, Străşeni, Leova, Hînceşti şi Cimişlia. Această situaţie este cauzată de ninsori şi rafalele de vînt.

Surse din cadrul Serviciului Protecţiei Civile şi Situaţiilor Excepţionale al MAI, toate drumurile de importanţă naţională sînt deschise pentru circulaţia transportului.

„În sud, în apropierea satelor Doina, Chioselia Mare, Iujnoe, Alexandru Ioan Cuza şi Iasnaia Poleana, pe drumurile locale este îngreunat traficul rutier. În această direcţie au fost trimise nouă unități de tehnică specială şi echipe de drumari”, au explicat surse din cadrul autorităţii.

„În noaptea de luni patrula mobilă de salvatori, în apropiere de Giurgiuleşti, a acordat ajutor unei familii automobilul căreia a derapat de pe carosabil. Pe lîngă cei doi adulţi, în automobil se mai afla un copil. Autoturismul a derapat din cauza vizibilităţii reduse. Dimineaţă familia şi-a continuat călătoria”, a comunicat sursa.

În legătură cu ninsorile şi temperaturile joase prognozate de meteorologi, în zilele următoare salvatorii recomandă şoferilor să fie extrem de precauţi şi în lipsa necesităţii să nu urce la volan.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?