X 
Eurovision stiri: 519
Cazul Filat stiri: 354
Transnistria stiri: 1386
Preşedintele stiri: 4007

Consiliul Municipal Chișinău are o NOUĂ fracțiune (VIDEO)

22 ian. 2014,, 11:50   Societate
3579 1
Foto: noi.md
După ce anterior doi consilieri liberali din cadrul CMC s-au retras din fracțiunea PL, astăzi un alt consilier, Veaceslav Bulat, a declarat că părăsește rîndurile fracțiunii, dar și ale Partidului Liberal. Cei trei consilieri au anunțat astăzi despre constituirea unei noi formațiuni în cadrul Consiliului Municipal Chișinău, și anume a Partidului Liberal Reformator.

Astfel, din fracțiunea PLR vor face parte consilierii Vasile Grama, Igor Călin și Veaceslav Bulat. Echipei PLR din cadrul Consiliului Municipal i s-a alăturat și consilierul neafiliat Teo Cîrnaț.

„Fracțiunea PLR din CMC va promova valorile și principiile liberale ale PLR la nivel municipal. Fracțiunea nu va susține proiecte obscure și ilegale. Constatăm cu îngrijorare o continuă degradare a activității Primăriei și a subdiviziunilor, se atestă o lipsa de transparență, continuă debandada în domeniul construcției”, se arată într-o declarație comună a fracțiunii PLR.

Consilierii au anunțat că președinte al fracțiunii nou formate a fost desemnat Veaceslav Bulat. Grupul liberalilor-reformatori din CMC a lansat și un îndemn la adresa consilierilor de orientare democratică privind constituirea unei alianțe în Consiliu.

„Nu putem vorbi de sciziune, doar atît vrem – vocea noastră să fie distinctă. Vrem să venim ca o forță constructivă. Nu venim să cerem revanșă sau alte interese personale, nu avem afaceri de protejat sau anumite interese personale”, a menționat președintele fracțiunii PLR din CMC, Veaceslav Bulat.

Totodată, consilierii au precizat că nu vor fi adversari cu foștii lor colegi din fracțiunea liberală.


0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?