Eurovision stiri: 520
Cazul Filat stiri: 355
Transnistria stiri: 1390
Preşedintele stiri: 4018

Victoriabank respinge acuzaţiile unor acţionari

17 ian. 2014,, 17:56   Societate
6073 0
Foto: climate.md
„Victoriabank” SA respinge acuzaţiile aduse la adresa conducerii de către unii reprezentaţi ai acţionarilor, care susţin că la bancă se comit fărădelegi şi că decizia de a convoca Adunarea Generală a fost luată cu încălcarea procedurii legale. Aceste acuzaţii sînt catalogate drept nefondate şi neargumentate legal, transmite IPN.

Potrivit unui comunicat de presă al instituţiei, Comitetul de direcţie al BC „Victoriabank” SA, în conformitate cu prevederile legislaţiei în vigoare, a dat curs solicitării privind organizarea adunării extraordinare a acţionarilor. Toate solicitările cu privire la ordinea de zi au fost îndeplinite, iar avizul cu privire la convocarea adunării a fost postat pe site-ul oficial al băncii.

În comunicat se mai menţionează că decizia Comisiei Naţionale a Pieţei Financiare, publicată în Monitorul Oficial pe 17 ianuarie, vine să confirme legalitatea acţiunilor întreprinse pentru asigurarea realizării adunării extraordinare a acţionarilor. Victoriabank solicită instituţiilor media să se abţină de la publicarea unor informaţii alimentate din zvonuri, pentru a evita insinuări şi interpretări în afara unor decizii ale instanţelor competente.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?