Transnistria stiri: 1395
Preşedintele stiri: 4036

Extraterestrii sînt printre noi, afirmă un fost ministru canadian al apărării

10 ian. 2014,, 10:29   Externe
7306 2
Foto: technicamolodezhi.ru
Fostul ministru canadian al apararii, Paul Hellyer, a declarat că anchetele guvernamentale au confirmat încă din anii 1960 vizita unor civilizații extraterestre pe Terra.

„Eu știu, ei există”, susține Hellyer. Potrivit afirmatiilor sale, în 1961, in plin razboi rece, au fost descoperite aproape 50 de obiecte zburatoare neindentificate, care zburau din directia Rusiei in Europa. La nivel oficial s-a vorbit despre o stare exceptionala, dar, cu putin timp inainte sa „se dea alarma”, respectivele obiecte si-au schimbat brusc traiectoria de deplasare, indreptandu-se spre Polul Nord.

La acea data, a continuat fostul ministru, conducerea militara a Canadei a intreprins o serie de investigatii, ajungînd la concluzia ca, in ultimele milenii, Pamîntul a fost vizita de cel putin cinci forme de viata extraterestra.

„O activitate intensa a avut loc inclusivi in ultimele decenii, dupa descoperirea bombei atomice”, explica Hellyer. In opinia lui, reprezentantii civilizatiilor extraterestre sînt, probabil, nelinistiti de faptul ca pamîntenii dispun de o asemenea arma de distrugere in masa, a carui eventuala utilizare ar putea afecta nu numai viata pe Terra, dar ar putea avea consecinte nedorite pentru intregul Univers.

„Ei se tem ca am putea fi atat de prosti, incat sa folosim inca o data bomba atomica, iar acest lucru va fi rau si pentru noi, dar si pentru ei”, a explicat Hellyer. Paul Hellyer a fost ministru al apararii in anii 1960 si a condus fortele armate ale Canadei pe perioada razboiului rece.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?