Eurovision stiri: 520
Cazul Filat stiri: 355
Transnistria stiri: 1390
Preşedintele stiri: 4015

Silvio Berlusconi a renunţat, anul acesta, să le ofere cadouri de Crăciun membrilor formaţiunii sale politice

20 dec. 2013,, 16:00   Externe
2833 0
Foto: mk.ru
Într-o perioadă de criză economică şi în condiţiile în care şi-a pierdut greutatea politică, Berlusconi a renunţat la filosofia "cheltuie şi risipeşte", trecînd la un control riguros asupra cheltuielilor, scrie ziarul italian.

Anul acesta, spre deosebire de cei precedenţi, politicianul "se va limita la un bufet suedez la sediul de la Roma al partidului său, la care vor participa inclusiv logodnica sa Francesca Pascale şi cîinele Dudu".

Anii trecuţi, fostul premier a urmat o "formulă specială" de sărbătorire a Crăciunului cu membrii partidului său, formulă ce presupunea o "masă îmbelşugată la restaurant şi cadouri: bijuterii pentru femei şi diverse accesorii şi aparate electronice pentru bărbaţi", informează Agerpres.

Concret, în 2004 Berlusconi a organizat pentru colegii săi de partid o petrecere la un hotel de lux din Roma, petrecere la care "femeile din partidul său au primit cercei şi broşe, iar bărbaţii - ceasuri Omega".

În 2009, generosul politician italian, declarat vara aceasta de Curtea de Casaţie a Italiei vinovat de neplata impozitelor în dosarul "Mediaset", le-a oferit tuturor membrilor partidului său cîte un televizor cu plasmă de 23 inci. În 2010, bărbaţii din partidul său au primit un iPad, iar femeile - inele scumpe.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?