X 
Eurovision stiri: 516
Cazul Filat stiri: 354
Transnistria stiri: 1385
Preşedintele stiri: 4006

Tkaciuk îi dă replica lui Plahotniuc

8 noi. 2013,, 13:42   Politică
10488 6
Foto: forum.md
“Plahotniuc a pornit pe calea cea dreaptă – pe calea pietonală!” Declarația aparține deputatului comunist Mark Tkaciuk și a fost făcut după ce prim-vicepreședintele PDM, Vladimir Plahotniuc, a ironizat pe seama PCRM.

Cel din urmă a postat un material pe blogul său, dedicat zilei de 7 noiembrie, cînd, potrivit lui Plahotniuc, membrii PCRM ar fi planificat organizarea unui marș în capitală. Mai mult, Plahotniuc a spus chiar că a făcut o plimbare pe 7 noiembrie în PMAN, adăugînd: "Spre surprinderea mea, am văzut doar multe maşini şi mulţi oameni care alergau grăbiţi, care încotro, cu treburi. Cu toată bunăvoinţa mea, nu puteam lipi nici măcar în imaginaţie cîţiva oameni ca să-mi pară că arată a miting .

În replică deputatul PCRM a spus: „Singuri au inventat marșul de pe 7 noiembrie și singuri îl dezmint și se hlizesc”.

”Important în toată această istorie este faptul că Plahotniuc personal, cu propriile piciorușe, s-a plimbat prin Chișinău. Nu prin tot orașul, desigur, nici chiar prin Piața Centrală, ci prin centrul capitalei. Cu toate acestea, fiți de acord, este un început demn de un blogger independent: de a te scufunda în vîltoarea vieții, inhalînd vitejește aerul vieții cotidiene. Bravo, Vladimir Gheorghievici”. ”Pîntecele Parisului” de Emile Zola, ”Oameni din bidonviluri” de Ghilearovski, ”Oameni sărmani” de Dostoievski – iată exemplele de inspirație pentru un ”zguduitor” creativ al rețelelor de socializare. Nu e rău fără bine! Plahotniuc a pornit pe calea cea dreaptă – pe calea pietonală!” a scris pe o rețea de socializare deputatul.

Anterior un fost activist comunist a declarat că PCRM planifică marșul spre Chișinău pe 7 noiembrie. În același timp, reprezentanții PCRM au negat informația.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?