X 
Transnistria stiri: 1434
Preşedintele stiri: 4033

„Revoluția de catifea” planificată de PCRM va avea loc pe 7 noiembrie – declarație (VIDEO)

5 noi. 2013,, 11:49   Politică
7412 8
Foto: noi.md
Uniunea Civică pentru Democraţie susține că membrii Partidului Comuniștilor din Republica Moldova planifică să organizeze „revoluția de catifea” pe data de 7 noiembrie curent. Despre aceasta a declarat în cadrul unei conferințe de presă liderului Uniunii Civice, Ruslan Popa, transmite NOI.md.

Potrivit lui, în cadrul evenimentului PCRM planifică să organizeze un marș uriaș cu prezența cetățenilor din întreaga țară. La fel ca în cazul marșului planificat de coaliția de guvernare pe trei noiembrie, Ruslan Popa a chemat cetățenii să boicoteze evenimentul.

“Chemăm din nou cetățenii să boicoteze acest eveniment, deoarece și PDM, și PCRM nu fac altceva decît să despartă oamenii în tabere, în loc să găsească o idee care sa-i unească. Această revoluție nu va duce la bine”, a spus Popa.

Totodată, președintele UCD susține că oamenii care vor fi chemați de PCRM la marș trebuie să cunoască care este scopul evenimentului.

La fel ca în cazul celorlalte partide parlamentare, reprezentantul Uniunii Civice pentru Democraţie a venit cu 5 argumente pentru care cetățenii nu trebuie să-i voteze pe comuniști. Printre acestea e și faptul că o parte dintre decizii în PCRM sînt luate de deputatul Mark Tkaciuk, dar nu de președintele formațiunii, Vladimir Voronin. Un alt argument este că PCRM a trădat alegătorii săi pe 7 aprilie 2009, în timpul manifestațiilor în masă din Piața Marii Adunări Naționale.



0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?